18 interesantnih načina da iskoristite vinske boce

Reciklirajući nepotrebne stvari iz svog doma doprinijećete stvaranju boljih životnih navika, ali i poboljšanju svoje kreativnosti i vještina. Vjerovatno je većina nas imala priliku da uživa u vikendima, nakon kojih su nekima ostale prazne vinske boce. Uz malo mašte i dobre volje, možete nepotrebne boce pretvoriti u nešto potpuno novo i prelijepo. Predstavljamo vam neke od ideja za realizaciju interesantnih Uradi sam projekata za prazne vinske boce. Uradi sam projekti mogu zahtijevati malo razvijenije vještine i alate, zato ako imate odgovarajući alat za rezanje i brušenje visnkih boca bacite se na posao! Možete napraviti nove čaše, lampe, interesantnu dekoraciju…

Vjerovatno je većina nas imala priliku da uživa u vikendima, nakon kojih su nekima ostale prazne vinske boce. Uz malo mašte i dobre volje, možete nepotrebne boce pretvoriti u nešto potpuno novo i prelijepo.

Predstavljamo vam neke od ideja za realizaciju interesantnih Uradi sam projekata za prazne vinske boce. Uradi sam projekti mogu zahtijevati malo razvijenije vještine i alate, zato ako imate odgovarajući alat za rezanje i brušenje visnkih boca bacite se na posao!

Možete napraviti nove čaše, lampe, interesantnu dekoraciju…


23.02.2019. Gradnja


# dekoracija # inspiracija # uradi sam

Prvi online expo proizvoda i usluga iz oblasti građevinarstva i arhitekture u Crnoj Gori!